OVER ONS

Sunlight Tours is een specialist in verre reizen en eveneens gespecialiseerd in maatwerk naar wereldwijde bestemmingen, onder het motto

kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Sunlight Tours is aangesloten bij United Travel waar wij de boekingen van de door ons samengestelde reizen bij onderbrengen. Betalingen lopen via United Travel, maar wij blijven u ondersteunen en zijn uw aanspreekpunt tot en met uw thuiskomst. Met deze opzet kunnen wij de focus leggen op zaken waar wij goed in zijn nl. het ontwikkelen van mooie reizen en/of het op maat samenstellen er van met behulp van andere specialistische partners in de reisbranche. Het boekingsproces zelf is dus professioneel en betrouwbaar in handen van United Travel (ANVR/SGR). Wij kunnen u nagenoeg elke bestemming en type reis aanbieden.

Ons uitzoekwerk en het samenstellen

zijn geheel vrijblijvend. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ook als u uiteindelijk toch niet overgaat tot het boeken van de reis.

Wij bieden ook losse hotels, vluchten, autohuur etc.


Even voorstellen:

Mijn naam is Wiebren Kuipers. Ik ben zelfstandig reisadviseur/ondernemer, ANVR gecentrificeerd Internationaal reisbegeleider en eigenaar van Sunlight Tours. en  Ik ben gevestigd in Zevenbergen. Meer dan 12 jaar was ik reisbegeleider in Azië, het Midden Oosten en Noord Afrika en station manager in Thailand voor de opvang van gasten van een grote Nederlandse touroperator en vervolgens reisadviseur. Met mijn reiskennis en landen ervaring wil ik mensen adviseren en vooral inspireren tot het maken van een fijne vakantie waarop met heel veel plezier kan worden teruggekeken.

Uw wensen staan voorop.

De meeste reizen stellen wij zelf op maat samen. Daarvoor werken wij met betrouwbare partners in het buitenland. Maar zoals in de intro is aangegeven maken wij daarnaast gebruik van de professionaliteit van andere touroperators als wij op de door u gevraagde bestemmingen geen eigen vertegenwoordiging hebben. Ik ben goed bekend met het karakter van deze reisaanbieders en weet dus wie mogelijk goed kan aansluiten op uw reiswensen. Samen met hen werk ik dan een voorstel voor u uit. Die voor dat u boekt nog kan worden aangepast.  Meerdere malen zelfs. Bij mijn vrijblijvend advies aan u staan uw wensen centraal.                  Met die wensen zoek ik voor u uitgebreid naar de beste mogelijkheden en prijzen. Korte reizen, lange reizen, budget hotel, middenklasse hotel of een luxe hotel, klein budget, ruim budget, alleen op reis of met partner, gezin, vrienden, bedrijf of organisatie. Het maakt niet uit. Ik ken de in -en outs van vele landen. Wat zijn de beste perioden voor bepaalde reisbestemmingen en heb ik wel/geen visum nodig en wat zijn de risico’s in bepaalde landen. Ook geven wij aan met welke kosten je ter plaatse nog rekening moet houden en b.v. het geven van fooien. Onduidelijkheid hierin is voor mij geen optie. Goed geïnformeerd op reis en 100% nakomen van wat met u is afgesproken is mijn principe van werken. U kunt u bij mij terecht voor een uitgebreide, op uw wensen afgestemde maatwerkreis, naar welke bestemming(en) dan ook. Belangrijk daarbij is dat de onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd qua tijd en activiteit. Veelal een tijdrovende aangelegenheid maar ik doe dat graag voor u zonder kosten en uiteraard geheel vrijblijvend. Ook bieden wij een aantal standaard reizen aan die zo zijn te boeken, maar nog kunnen worden aangepast.

Ondersteuning tijdens uw reis.

Mochten er tijdens uw reis toch problemen voordoen dan is de lokale vertegenwoordiger veelal uw eerste aanspreekpunt, maar ook ik blijf voor u beschikbaar. U mag mij bellen/mailen/appen als er iets is en u er zelf niet uit komt. Dus eenmaal op reis blijf ik u ook zo goed mogelijk hulp en bijstand bieden. Ik ben er gewoon voor u. Met mij betrouwbaar, goed geïnformeerd en vooral zonder zorgen op reis!


Contact.

Heeft u vragen gebruik het contactformulier.

Wilt u dat wij voor u vrijblijvend een reisvoorstel uitwerken gebruik dan het maatwerkformulier.