VIETNAM

Vietnam, een land met een bewogen geschiedenis, waar de positieve economische ontwikkelingen in een sneltreinvaart op ons afkomen. Een authentiek land ook met een prachtige cultuur, natuur, vriendelijke mensen en een heerlijke keuken. Er is beslist heel veel moois te zien in  Vietnam.

Hanoi is het politieke hart van dit land en de tweede stad van Vietnam is Ho Chi Minh City of te wel Saigon en is het economische hart van het land. De derde stad is Hue uit te spreken als Hway herbergt veel historie als oude Keizerlijke stad, vanwaar uit veel vroegere Keizers over dit lang gestrekt land regeerden. Maar naast deze indrukwekkende drie steden zijn er nog veel meer plaatsen en streken een bezoek waard. Halong Bay, Sapa, de Mekong Delta, Phong Nha, Hoi An en o.a. het eiland Phu Quoc als heerlijke strandbestemming naast Mui Ne en Phantiet. ook voor een actieve vakantie is Vietnam uitermate geschikt. Er zijn er veel mooie duiklokaties aanwezig. Als we de Covid 19 ellende achter ons hebben gelaten en u zoekt weer een mooie reisbestemming, denkt dan ook is aan dit mooie en vriendelijke land.                            Vietnam is en bestemming voor jong, oud en families met kinderen. Geheel op maat stellen wij graag een rondreis al of niet met strandverblijf voor u samen. Van budget tot deluxe.

Hier kunt u de brochure met de prijzen voor deze reis bekijken. 

Indien u dat wenst kunt u deze reis geheel aanpassen aan uw wensen.

Wij helpen u daar graag bij.

Mooie rondreis 23 dagen door                                      noord, midden en zuid Vietnam.

Inclusieg uitgebreis excursiepakket en een mix van goede 3 en 4* accommodaties.

Route: Hanoi, Halong Bay, Sapa, Hue, Hoi An, Saigon, Mekong Delta, Can ho, Saigon. Eventueel aan te vullen met 3 nachten Beach stay op Phu Quoc Eiland in een mooi strandhotel. Ook deze reis is aanpasbaar en met dagelijks vertrek mogelijk.

Wij hebben voor u nog meer mooie Vietnam reizen uitgewerkt. Zo is er nog een combinatiereis met Cambodia Vervolgens nog een mooie 15 daagse landarrangement op budget en 3* niveau. Ook stellen wij met plezier een geheel eigen reis door Vietnam voor u samen. Vraag gerust een opzet aan op basis van uw wensen en eventueel budget. 

VISUM VIETNAM: Wij regelen voor u de toestemming om Vietnam binnen te mogen reizen. U ontvangt van ons een formulier voor de immigratie in Vietnam waarmee u op de luchthaven van Hanoi of Saigon een visum on arrivel krijgt. Uw aanmelding vooraf bij de immigrate hebben wij dan al voor u in orde gemaakt.                                     Het visum on arrival kost u 25 USD p.p. U betaalt dit bedrag in US dollars op de luchthaven.