Wij boeken voor u tickets van alle maatschappijen.

Voor de luchtvaart zijn het geen makkelijke tijden en het is onzeker of alle maatschappijen de Corona periode zullen overleven. Wij houden dit voor u goed in de gaten. 

Daarom bieden wij u uitsluitend tickets aan met een vliegticket garantie.

Gaat de airline failliet krijgt u uw geld terug

Moeten wij de reis annuleren vanwege Corona krijgt u ook uw geld retour op uw rekening. Vouchers zijn voor ons geen optie.                                    Wel is het zo dat wij voor enkele airlines geen vliegticket garantie kunnen afgeven omdat hun voortbestaan te onzeker is en daarom de de verzekeringsmaatschappij niet wordt geaccepteerd. Die maatschappijen zullen wij dan ook niet voor u kunnen  boeken. Ook is het nog onduidelijk hoe de vluchtprijzen er voor 2021 er uit gaan zien, maar er zijn vluchten te boeken voor 2021 met vliegticket garantie die nu wel heel aantrekkelijk geprijsd zijn. Laat u door ons hierover adviseren. Wij denken in uw belang met u mee. Wij zijn geen lukraak ticket verkopers.

Vliegtickets

Wij werken aan een tarievenlijst voor vluchten in 2021 die vanaf heden te boeken zijn met vliegticket garantie.        Dat wil zeggen dat u uw geld terug krijgt mocht een airline in deze moeilijke Corona periode failliet gaan.                        Wij verstrekken u geen voucher maar geven u het betaalde geld terug.